søndag 14. oktober 2007

Litt av hvert.


Elsker slike små dille ting, som ofte blir slike små ting prikken over i`en. Kjekt å gi som gaver isteden for blomster når en skal bort i selskap.

9 kommentarer:

Tilonino sa...

Hei igjen!
Skal si du har sydd mye fint. Her var det mye inspirasjon og hente. Alt i slike farger som jeg liker.....Gleder meg til å komme innom igjen. Ha en fin da i morgen.Klem

Timotei sa...

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min! Må si du lager mye fint. Virkelig! Synes du bruker så duse fine farger i det du lager. Enig med Tilonino, her var det mye inspirasjon å hente!

[morgrethe] sa...

Hei... fant bloggen din via tilonino:-) Så masse fint du syr, nydelige stoffer. Her kommer jeg på besøk igjen.

Tilonino sa...

Hei på deg! Kjekt du likte tøflene. Du må bare prøve, de er både lette å sy og ikke minst deilige å ha på. Og det er slettes ikke bare kanskje du kommer på besøk. Det blir nok sikkert opp til flere ganger håper jeg:)Gleder meg til å se hva du har sydd. Ha en fin dag i morgen. Klem klem :)

Lovise sa...

Hei. Dumpet innom hos deg....så nydelige ting du har laget. Kjempefine bilder:)
Hit kommer jeg igjen.

Käranån sa...

Hej!
Så fina saker du har gjort, påsarna var jättefina, vackra tyger o färger...Du har en fin o inspirerande blogg, tänk att få besöka dig fast jag sitter i Finland :))

Mia sa...

Hei på deg, og velkommen som ny blogger! Det er virkelig morsomt, dette her, og bloggen din ser veldig lovende ut. Masse fint du lager, som jeg gleder meg til å se mer av i framtiden.

Tilonino sa...

Heisann!
Har du sydd noe nytt i det siste som du vil vise oss her på bloggen din?
Ellers er jeg bare inne for å ønske deg en deilig helg:) Klem

Käranån sa...

Hej!
Nu har jag funderat på vad en "svigerinder" kan vara?? Är det möjligen egen brors fru, svägerska, eller är jag inne på något helt fel?? Tacksam om någon kan hjälpa mig :)